جمعه, ۲ اسفند ۱۳۹۸، ۰۵:۱۹ ق.ظ

آشپزی، سبک زندگی،دانستنی ها

زندگی واقعا ساده است، ما اصرار داریم آن را پیچیده کنیم «کنفسیوس »

دستور پخت آش رشته برای 60 نفر و مقدار دقیق مواد مورد نیاز

  • ۷۶

پختن آش رشته به خصوص در فصل زمستان خیلی رایج است. مهم ترین نکته در پختن آش رشته رعایت نسبت مواد مورد نیاز آش رشته است به خصوص وقتی که آش رشته برای تعداد افراد زیادی پخته می شود.

در ادامه طرز تهیه آش رشته برای 60 نفر را خواهید دید و مقدار مواد مورد نیاز برای پختن آش رشته برای 60 نفر را به شما خواهیم گفت.

برای پختن آش رشته برای 60 نفر باید مقدار مواد مورد نیاز آش رشته مانند سبزی و حبوبات (بنشن) را به دقت محاسبه کرد تا آش رشته شما به خوبی جا بیفتد و خوش رنگ و لعاب شود.

اگر مقدار حبوبات آش رشته به اندازه مورد نیاز نباشد و تناسب آن با سبزی و رشته آش رعایت نشود آش شما یا شل و آبکی می شود و یا سفت شده و ته می گیرد.

نکته دیگری که برای پخت آش رشته برای 60 نفر مهم است رعایت فوت و فنی است که باعث می شود آش رشته شما سبز شود. برای پخت یک آش رشته عالی و خوشرنگ برای 60 نفر با ما همراه باشید.

دستور پخت آش رشته نذری برای 60 نفر

در ادامه مواد مورد نیاز برای پخت آش رشته نذری برای 60 نفر و همچنین دستور پخت آش رشته برای 60 نفر را ذکر می کنیم. این مقدار برای 60 نفر به دقت محاسبه شده و بر اساس تجربه آشپزهای حرفه ای است. شما می توانید این مقدار را نصف کنید تا مواد مورد نیاز برای پختن آش رشته برای 30 نفر را بدست آورید و یا آن را در 2 ضرب کنید تا مقدار موارد مورد نیاز برای تهیه آش رشته برای 120 نفر را محاسبه کنید.

مواد لازم برای تهیه آش رشته برای 60 نفر

  • رشته آش: 2140 گرم
  • سبزی آش (تره، جعفری، گشنیز، اسفناج، شوید و ترخون): 6000 گرم یا 6 کیلو
  • پیاز داغ: 2570 گرم
  • سیر داغ: 4 پیمانه
  • نخود: 8.4 پیمانه
  • لوبیا چیتی: 8.4 پیمانه
  • عدس: 4.2 پیمانه
  • ماش: 4.2 پیمانه
  • نمک، فلفل و زردچوبه: به مقدار لازم
  • آرد: 10 قاشق غذاخوری
  • نعنا خشک: 20 قاشق غذاخوری
  • کشک: 700 گرم

طرز تهیه آش رشته برای 60 نفر

1. نخود و لوبیا را 12 تا 24 ساعت خیس کرده و در این مدت 2 تا 3 بار آب آن را عوض کنید و سپس آن را با هم بپزید. سپس عدس و ماش را به مدت 1 تا 2 ساعت خیس کرده و آن ها را نیز با هم بپزید.

2. نصف قابلمه را آب ریخته و روی حرارت قرار دهید. اگر از قابلمه روحی استفاده می کنید مقدار خیلی کمی (به اندازه 1 قاشق) در آن آبلیمو بریزید تا قابلمه سیاه نشود. بعد از اینکه آب جوش آمد حبوبات پخته شده را به آن اضافه کنید. درب قابلمه را بگذارید و صبر کنید تا دوباره به جوش بیاید.

3. داخل یک تابه 2 تا 3 قاشق غذاخوری روغن ریخته و دو سوم پیاز داغ را به آن اضافه کنیدو بقیه را برای تزئین کنار بگذارید. داخل تابه کمی سیر داغ، زردچوبه، فلفل قرمز و 2 قاشق آرد اضافه کنید و روی حرارت قرار داده و برای 2 تا 3 دقیقه خوب هم بزنید.

4. سبزی خرد شده را زمانی اضافه کنید که آب داخل حبوبات قل قل بجوشه. قبلاز اضافه کردن سبزی آش 1 قاشق نمک بریزید این کار باعث میشه رنگ سبزی به آش پس نده و رنگ آش سبز بشه. بعد از اضافه کردن سبزی درب قابلمه رو باز بگذارید و پیازداغ آماده شده رو اضافه کنید. 20 تا 30 دقیقه بجوشه تا لعاب پس بده.

5. رشته آشی را نصف کرده و به آش اضافه کنید و بقیه پیاز داغ را اضافه کنید و 15 دقیقه زمان بدید تا مواد آماده بشه و آش جا بیفته. 6. بعد از اینکه آش به خوبی جا افتاد آن را از روی حرارت بردارید و داخل ظرف سرو اضافه کنید و با پیاز داغ، سیرداغ، نعنا داغ و کشک تزئین کنید.

نوش جان

نظرات: (۰) هیچ نظری هنوز ثبت نشده است
ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی

معرفی کوتاه

یک دانش مکانی برای نوشتن مطالب مفید

قوانین و مقررات

محتوای دلخواه شما

تماس با ما

  • تماس با نویسندگان یک دانش