-
۳۵۹۴۳
آش رشته یکی از غذاهای لذیذ و خوشمزه به خصوص در فصل سرما است. برای پختن آش رشته برای 30 نفر باید مقدار مواد مورد نیاز آش رشته مانند سبزی و حبوبات (بنشن) را به دقت محاسبه کرد تا آش رشته شما به خوبی جا بیفتد و خوش رنگ و لعاب شود. اگر مقدار حبوبات آش رشته به اندازه مورد نیاز نباشد و تاسب آن با سبزی و رشته آش رعایت نشود آش شما یا شل و آبکی می شود و یا سفت شده و ته می گیرد. نکته دیگری که برای پخت آش رشته برای 30 نفر مهم است رعایت فوت و فنی است که باعث می شود آش رشته شما سبز شود.
برای پخت یک آش رشته عالی و خوشرنگ برای 30 نفر با ما همراه باشید.
طرز تهیه آش رشته نذری برای 30 نفر
در ادامه مواد مورد نیاز برای پخت آش رشته نذری برای 30 نفر و همچنین طرز تهیه آش رشته برای 30 نفر را ذکر می کنیم. این مقدار برای 30 نفر به دقت محاسبه شده و بر اساس تجربه آشپزهای حرفه ای است. شما می توانید این مقدار را نصف کنید تا مواد مورد نیاز برای 15 نفر را بدست آورید و یا آن را در 2 ضرب کنید تا مقدار موارد مورد نیاز برای تهیه آش رشته برای 60 نفر را محاسبه کنید.
مواد لازم برای تهیه آش رشته برای 30 نفر
- رشته آش: 1071 گرم
- سبزی آش (تره، جعفری، گشنیز، اسفناج، شوید و ترخون): 3000 گرم
- پیاز داغ: 1285 گرم
- سیر داغ: 2 پیمانه
- نخود: 4.2 پیمانه
- لوبیا چیتی: 4.2 پیمانه
- عدس: 2.1 پیمانه
- ماش: 2.1 پیمانه
- نمک، فلفل و زردچوبه: به مقدار لازم
- آرد: 8.5 قاشق غذاخوری
- نعنا خشک: 10 قاشق غذاخوری
- کشک: 350 گرم
برای تهیه آش رشته نذری برای 60 نفر این مقدار را در 2 ضرب کنید و به همین شکل اگر این اعداد را تقسیم بر 2 کنید مقدار مواد لازم برای تهیه آش رشته برای 15 نفر بدست می آید.
طرز تهیه آش رشته برای 30 نفر
1. نخود و لوبیا را 12 تا 24 ساعت خیس کرده و در این مدت 2 تا 3 بار آب آن را عوض کنید و سپس آن را با هم بپزید. سپس عدس و ماش را به مدت 1 تا 2 ساعت خیس کرده و آن ها را نیز با هم بپزید.
2. نصف قابلمه را آب ریخته و روی حرارت قرار دهید. اگر از قابلمه روحی استفاده می کنید مقدار خیلی کمی (به اندازه 1 قاشق) در آن آبلیمو بریزید تا قابلمه سیاه نشود. بعد از اینکه آب جوش آمد حبوبات پخته شده را به آن اضافه کنید. درب قابلمه را بگذارید و صبر کنید تا دوباره به جوش بیاید.
3. داخل یک تابه 2 تا 3 قاشق غذاخوری روغن ریخته و دو سوم پیاز داغ را به آن اضافه کنیدو بقیه را برای تزئین کنار بگذارید. داخل تابه کمی سیر داغ، زردچوبه، فلفل قرمز و 2 قاشق آرد اضافه کنید و روی حرارت قرار داده و برای 2 تا 3 دقیقه خوب هم بزنید.
4. سبزی خرد شده را زمانی اضافه کنید که آب داخل حبوبات قل قل بجوشه. قبلاز اضافه کردن سبزی آش 1 قاشق نمک بریزید این کار باعث میشه رنگ سبزی به آش پس نده و رنگ آش سبز بشه. بعد از اضافه کردن سبزی درب قابلمه رو باز بگذارید و پیازداغ آماده شده رو اضافه کنید. 20 تا 30 دقیقه بجوشه تا لعاب پس بده.
5. رشته آشی را نصف کرده و به آش اضافه کنید و بقیه پیاز داغ را اضافه کنید و 15 دقیقه زمان بدید تا مواد آماده بشه و آش جا بیفته.
6. بعد از اینکه آش به خوبی جا افتاد آن را از روی حرارت بردارید و داخل ظرف سرو اضافه کنید و با پیاز داغ، سیرداغ، نعنا داغ و کشک تزئین کنید.
نوش جان