-
۲۵۷۳
با شروع ماه مبارک رمضان یکی از خوراکی هایی که مورد علاقه همه است، زولبیا و بامیه است. در تهیه زولبیا و بامیه مقدار زیادی روغن و شکر به کار می رود که برای بدن مضر است ولی نمی توان از خوشمزگی زولبیا و بامیه گذشت.
در این مطلب به شما درست کردن بامیه کم روغن در خانه را آموزش می دهیم که در تهیه آن مقدار کمی روغن به کار رفته و از نظر غذایی سالم و بی ضرر است.
همچنین بخوانید: "طرز تهیه بامیه کم شیرین"
امیدواریم آن را در خانه تهیه کنید و مارا از دعای خود در لحظات زیبای افطار محروم نکنید.
مواد لازم برای تهیه بامیه کم روغن
- آرد: یک لیوان
- کره: 50 گرم
- تخم مرغ: 2 عدد کامل
- آب: یک لیوان
- گلاب: نصف لیوان
- آبلیمو: مقدار کم
- زعفران دم شده: 2 قاشق غذاخوری
نحوه درست کردن شربت بامیه خانگی
آب را با شکر مخلوط کرده و حرارت ملایمی به آن بدهید تا مخلوط جوش بیاید و شکر به صورت کامل در آب حل شود و دانه های آن در آب مشخص نباشد. بعد گلاب، زعفران و آبلیمو را به این مخلوط اضافه کنید و به مدت حدود 9 دقیقه بعد از جوشیدن زیر آن را خاموش کنید.
طرز درست کردن بامیه خانگی کم روغن
درست کردن بامیه خانگی کم روغن کار ساده ای است و زمان زیادی نمی خواهد. پیشنهاد می کنیم حتما یک بار امتحان کنید:
- آب و کره را در یک ظرف ریخته و روی حرارت قرار دهید تا به جوش بیاید. در مرحله بعد آرد و شکر را به آن بیفزایید و به خوبی هم بزنید تا به شکل خمیر دربیاید سپس مقداری از شربت بامیه که در زیر طرز تهیه آن را آورده ایم را به خمیر اضافه کنید و دوباره هم بزنید.
- خمیر حاصل را با حرارت ملایم تفت دهید تا بپزد (به مدت ده دقیقه) و بگذارید تا خنک شود. بعد از خنک شدن تخم مرغ ها را به آن اضافه کنید و به خوبی مخلوط کنید تا یکدست شود.
- در ظرفی که می خواهید بامیه ها را سرخ کنید مقداری روغن بریزید و بگذارید با حرارت متوسط داغ شود. خمیر را داخل قیف مخصوص بامیه بریزید و در اندازه های مورد نظر قیچی کنید و در روغن سرخ کنید (قیچی را بهتر است با روغن چرب کنید تا خمیر به قیچی نچسبد).
نکته: اگر قیف بامیه ندارید می توانید از مشما فریزر استفاده کنید ولی اگر زیبایی بامیه برایتان اهمیت دارد می توانید خودتان قیف بامیه ماسوره دار را تهیه کنید.
- بعد از سرخ شدن بامیه ها را در دستمال حوله ای قرار دهید تا روغن اضافه آن ها به خوبی گرفته شود.
- قبل از اینکه بامیه ها سرد شوند آن ها را در شربت بامیه (دمای شربت باید تقریبا ولرم متمایل به سرد باشد) به مدت 2 تا 3 دقیقه قرار دهید.
به همین راحتی شما توانستید یک بامیه خانگی کم روغن فوق العاده خوشمزه را درست کنید.
نکات مهم در سرخ کردن بامیه خانگی کم روغن
- دمای سرخ کردن خیلی زیاد نباشد تا بامیه ها فرصت پف کردن داشته باشند
- تعداد زیادی بامیه را با هم سرخ نکنید تا فضای کافی برای پف کردن و خوش فرم شدن داشته باشند.
همان طور که مشاهده کردید تهیه بامیه خانگی با روغن کم کار ساده ای است و با مواد اولیه در دسترش شما درخانه قابل تهیه است.
*** نوش جان ***