يكشنبه, ۴ آذر ۱۴۰۳، ۰۸:۵۵ ق.ظ

آشپزی، سبک زندگی،دانستنی ها

زندگی واقعا ساده است، ما اصرار داریم آن را پیچیده کنیم «کنفسیوس »

درست کردن بامیه کم روغن در خانه فوق العاده خوشمزه

  • ۲۵۷۳

با شروع ماه مبارک رمضان یکی از خوراکی هایی که مورد علاقه همه است، زولبیا و بامیه است. در تهیه زولبیا و بامیه مقدار زیادی روغن و شکر به کار می رود که برای بدن مضر است ولی نمی توان از خوشمزگی زولبیا و بامیه گذشت.

در این مطلب به شما درست کردن بامیه کم روغن در خانه را آموزش می دهیم که در تهیه آن مقدار کمی روغن به کار رفته و از نظر غذایی سالم و بی ضرر است.

همچنین بخوانید: "طرز تهیه بامیه کم شیرین

امیدواریم آن را در خانه تهیه کنید و مارا از دعای خود در لحظات زیبای افطار محروم نکنید.

مواد لازم برای تهیه بامیه کم روغن

  • آرد: یک لیوان
  • کره: 50 گرم
  • تخم مرغ: 2 عدد کامل
  • آب: یک لیوان
  • گلاب: نصف لیوان
  • آبلیمو: مقدار کم
  • زعفران دم شده: 2 قاشق غذاخوری

درست کردن بامیه در خانه

نحوه درست کردن شربت بامیه خانگی

آب را با شکر مخلوط کرده و حرارت ملایمی به آن بدهید تا مخلوط جوش بیاید و شکر به صورت کامل در آب حل شود و دانه های آن در آب مشخص نباشد. بعد گلاب، زعفران و آبلیمو را به این مخلوط اضافه کنید و به مدت حدود 9 دقیقه بعد از جوشیدن زیر آن را خاموش کنید.

طرز درست کردن بامیه خانگی کم روغن

درست کردن بامیه خانگی کم روغن کار ساده ای است و زمان زیادی نمی خواهد. پیشنهاد می کنیم حتما یک بار امتحان کنید:

  • آب و کره را در یک ظرف ریخته و روی حرارت قرار دهید تا به جوش بیاید. در مرحله بعد آرد و شکر را به آن بیفزایید و به خوبی هم بزنید تا به شکل خمیر دربیاید سپس مقداری از شربت بامیه که در زیر طرز تهیه آن را آورده ایم را به خمیر اضافه کنید و دوباره هم بزنید.
  • خمیر حاصل را با حرارت ملایم تفت دهید تا بپزد (به مدت ده دقیقه) و بگذارید تا خنک شود. بعد از خنک شدن تخم مرغ ها را به آن اضافه کنید و به خوبی مخلوط کنید تا یکدست شود.
  • در ظرفی که می خواهید بامیه ها را سرخ کنید مقداری روغن بریزید و بگذارید با حرارت متوسط داغ شود. خمیر را داخل قیف مخصوص بامیه بریزید و در اندازه های مورد نظر قیچی کنید و در روغن سرخ کنید (قیچی را بهتر است با روغن چرب کنید تا خمیر به قیچی نچسبد).

نکته: اگر قیف بامیه ندارید می توانید از مشما فریزر استفاده کنید ولی اگر زیبایی بامیه برایتان اهمیت دارد می توانید خودتان قیف بامیه ماسوره دار را تهیه کنید.

قیف مخصوص بامیه

  • بعد از سرخ شدن بامیه ها را در دستمال حوله ای قرار دهید تا روغن اضافه آن ها به خوبی گرفته شود.
  • قبل از اینکه بامیه ها سرد شوند آن ها را در شربت بامیه (دمای شربت باید تقریبا ولرم متمایل به سرد باشد) به مدت 2 تا 3 دقیقه قرار دهید.

به همین راحتی شما توانستید یک بامیه خانگی کم روغن فوق العاده خوشمزه را درست کنید.

نکات مهم در سرخ کردن بامیه خانگی کم روغن

  • دمای سرخ کردن خیلی زیاد نباشد تا بامیه ها فرصت پف کردن داشته باشند
  • تعداد زیادی بامیه را با هم سرخ نکنید تا فضای کافی برای پف کردن و خوش فرم شدن داشته باشند.

همان طور که مشاهده کردید تهیه بامیه خانگی با روغن کم کار ساده ای است و با مواد اولیه در دسترش شما درخانه قابل تهیه است.

*** نوش جان ***

 

نظرات: (۰) هیچ نظری هنوز ثبت نشده است
ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی

معرفی کوتاه

یک دانش مکانی برای نوشتن مطالب مفید

قوانین و مقررات

محتوای دلخواه شما

تماس با ما

  • تماس با نویسندگان یک دانش