-
۲۱۵۰
یکی از آش های ساده، آش دوغه که خیلی هم خوشمزست. آش دوغ بدون گوشت رو میشه در زمان حدود 3 ساعت پخت پس یک عصرونه فوری و خوشمزه است. در ادامه مواد لازم و طرز تهیه آش دوغ بدون گوشت رو به روش ساده و مرحله به مرحله میتونید ببینید.
طرز پخت آش دوغ بدون گوشت
البته اضافه کردن گوشت به آش دوغ باعث میشه قوام بیشتری داشته باشه و خوشمزه تر بشه اما اگه طعم گوشت رو دوست ندارید و یا زمان کافی برای پخت گوشت نیست میتونید با روش زیر آش دوغ بدون گوشت بپزید و از طعم فوق العاده اون لذت ببرید.
مواد لازم برای تهیه آش دوغ بدون گوشت
این مواد برای 4 نفر کافی است ولی اگر برای تعداد بیشتری می خواهید آش دوغ بپزید این مقدار را به نسبت تعداد مورد نظر زیاد کنید مثلا برای 8 نفر این مقدار را در 2 ضرب کنید.
- همچنین ببیند: طرز تهیه آش رشته برای 30 نفر
مواد لازم برای تهیه آش دوغ بدون گوشت:
- سبزی آش: نیم کیلو (هرچقدر نسبت تره، جعفری و شوید سبزی آش بیشتر باشه آش دوغ شا خوشمزه تر میشه)
- نخود: 200 گرم نخود
- برنج: 2 پیمانه برنج
- دوغ: ۱و نیم لیتر
- پیاز داغ، سیر داغ و نعنا داغ: به مقدار لازم
- نمک و فلفل: به مقدار لازم
طرز تهیه آش دوغ بدون گوشت مرحله به مرحله
1. نخود رو 24 ساعت قبل خیس کنید و دو سه بار آب اون رو عوض کنید.
2. پیاز رو رنده کنید و کمی تفت بدید روش رو زردچوبه بریزید. نخود رو اضافه کنید و کمی تفت بدید و بعد روی اون رو حدود 8 لیوان آب بریزید و 2 ساعت بزارید تا بپزه.
نکته: نخود نباید در این مرحله له بشه بزارید کمی به اصطلاح زنده باشه.
3. برنجی که از قبل (حدود 2 ساعت قبل) خیس کرده بودید رو اضافه کنید.
4. سیر داغ و پیاز داغ رو اضافه کنید.
5. بعد از اینکه برنج کاملا پخت اگه آب آش کم شده بود کمی آب اضافه کنید.
6. اگه آب اضافه کردید صبر کنید تا جوش بیاد و بعد سبزی آش رو اضافه کنید.
7. بعد از پخت سبزی آش که حدود نیم ساعت طول میکشه دوغ و سیر داغ و نمک و فلفل رو هم به آش اضافه کنید و در قابلمه رو باز بذارید تا بجوشه و آش به خوبی جابیفته.
آش دوغ بدون گوشت شما به همین راحتی آماده است. میتونید اون رو با گوشت قلقلی و نعنا داغ تزئیین کنید.
"نوش جون"