پنجشنبه, ۶ آذر ۱۳۹۹، ۱۲:۳۷ ب.ظ

آشپزی، سبک زندگی،دانستنی ها

زندگی واقعا ساده است، ما اصرار داریم آن را پیچیده کنیم «کنفسیوس »

خواص سمنو و نقش آن در پیشگیری از سرطان

  • ۳۸۲

در پستی با عنوان " سمنو و ارزش غذایی و آیینی آن در فرهنگ ایرانی" فواید سمنو، نحوه پختن سمنو و تاریخچه ی آن را بیان کردیم. اما خواص سمنو به قدری زیاد است که می توان مطالب بیشماری در رابطه با آن نوشت.

در این مطلب قصد داریم به معرفی خواص سمنو بپردازیم و به ویژه نقش آن در پیشگیری از سرطان را بررسی کنیم.

با ما همراه باشید تا شما را با فواید بینظر سمنو و نقش آن در پیشگیری از بروز سرطان آشنا کنیم:

خوردن سمنو چگونه از سرطان پیشگیری می کند؟

ماده اصلی تشکیل دهنده سمنو عصاره جوانه گندم است و با وجود اینکه طعم شیرینی دارد در تهیه آن از هیچ گونه افزودنی مثل شکر استفاده نمی شود.

سمنو دارای آنتی اکسیدان می باشد و خوردن آن از بروز سرطان جلوگیری می کند.

آنتی اکسیدان ها مواد شیمیایی طبیعی هستند که موجب توقف فعالیت رادیکال های آزاد می شوند.

رادیکال های آزاد به طور طبیعی در بدن تشکیل می شوند و در واقع نقش مهمی در بسیاری از فرآیندهای روزانه نظیر ورزش دارند. اما میزان بالای رادیکال های آزاد در بدن می تواند خطرناک باشد و  با آسیب به سلول ها منجر به سر