يكشنبه, ۴ آذر ۱۴۰۳، ۰۸:۰۰ ق.ظ

آشپزی، سبک زندگی،دانستنی ها

زندگی واقعا ساده است، ما اصرار داریم آن را پیچیده کنیم «کنفسیوس »

برای از بین بردن شوری برنج چه کنیم؟ قبل و بعد از دم گذاشتن برنج

  • ۴۶۹۹

حتما برای شما هم اتفاق افتاده که برنجتون شور میشه حالا به هر دلیلی یا یادتون رفته و دوبار نمک ریختید و یا یکی دیگه فکر کرده شما نمک نریختید و نمک اضافه کرده. اگه موقع آبکش کردن فهمیدید که زیادی نمک ریختیذد و برنج شور شده چطور شوری برنج را از بین ببریم؟ همین طور اگه برنج رو آبکش کردید و دم گذاشتید چطور میشه شوری برنج رو از بین برد؟

روش هایی برای از بین بردن شوری برنج

از بین بردن شوری برنج قبل از آبکش کردن برنج:

برای برطرف کردن شوری برنج قبل از آبکش کردن برنج بهترین راه اینه که آب زیادی روی برنج بگیرید و بین برنج چند تکه سیب زمینی برش شده قرار بدید تا نمک اضافی برنج رو به خودش جذب کنه.

رفع شوری برنج بعد از آبکش کردن و دم گذاشتن برنج:

ولی اگه برنج رو آبکش کردید و دم گذاشتید بهترین راه برای رفع شوری برنج پخته اینه که چند تکه قند داخل غذا بریزید. قند قدرت جذب زیادی داره و میتونه تا حدی شوری غذا رو برطرف کنه.

بعضی از قدیمیا اعتقاد دارن که برای از بین بردن شوری برنج باید داخل یک قاشق نقره چند عدد قند بندازن و اون رو درون قابلمه قرار بدن.

ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی

معرفی کوتاه

یک دانش مکانی برای نوشتن مطالب مفید

قوانین و مقررات

محتوای دلخواه شما

تماس با ما

  • تماس با نویسندگان یک دانش