يكشنبه, ۴ آذر ۱۴۰۳، ۰۹:۳۴ ق.ظ

آشپزی، سبک زندگی،دانستنی ها

زندگی واقعا ساده است، ما اصرار داریم آن را پیچیده کنیم «کنفسیوس »

طرز تهیه کیک زردآلو با زردآلوی تازه

  • ۱۳۶۳

در این نوشته قصد داریم آموزش طرز تهیه کیک زردآلو با زردآلوی تازه را به شما عزیزان تقدیم کنیم. این کیک بسیار خوش طعم بوده و اگر یک بار امتحان کنید حتما عاشق طعم بی نظیر آن می شوید.

با توجه به نزدیک شدن به فصل زردآلو می توان کیک زردآلو را با زردآلوی تازه تهیه کرد. البته درماه های دیگر سال که زردآلوی تازه در دسترس شما نیست می توانید از کمپوت زردآلو برای تهیه ی این کیک استفاده کنید و یا میوه های دیگری را جایگزین آن کنید مانند شلیل و هلو.

طرز تهیه ی کیک زردآلو با زردآلوی تازه

این روزها زردآلو یکی از میوه هایی است که بسیار فراوان است. طعم عالی زردآلو باعث شده از آن درتهیه کیک هم استفاده کنند. کیک زردآلو رنگ و طعم فوق العاده دارد. پیشنهاد می کنم آن را حتما تهیه و نوش جان بفرمایید.

این کیک در مدت زمان 20 دقیقه آماده می شود و زمان پخت آن بسته به ظرف شما که گرد باشد یا مستطیلی متفاوت است.

مواد لازم برای تهیه کیک زردآلو با زردآلوی تازه

  • زردآلو: حدود 400 گرم
  • کره: 100 گرم (میشه مارگارین هم جایگزین کرد)
  • شکر: 3/4 پیمانه
  • روغن مایع: 1/4 پیمانه
  • تخم مرغ: 3 عدد
  • وانیل: 1/4 قاشق چایخوری
  • شیر: 3 قاشق غذاخوری
  • آرد: 1 پیمانه+3قاشق غذاخوری
  • نشاسته ذرت: 5 قاشق غذاخوری

نکته: نشاسته ذرت در این دستور قابل جایگزینی یا حذف نیست

  • بیکینگ پودر: 2 قاشق چایخوری
  • نمک 1: پَنس

طرز تهیه کیک زردآلو با زردآلوی تازه

مرحله 1: آرد+بیکینگ پودر+نشاسته ذرت+نمک را مخلوط و 3 بار الک کنید

مرحله 2: کره+شکر را 5 دقیقه با دور تند همزن بزنید تا سبک و روشن شود

مرحله 3: سپس روغن مایع را اضافه و 2 دقیقه با دور تند همزن بزنید

مرحله 4: تخم مرغ ها را یکی یکی اضافه و هر تخم مرغ را 1 دقیقه با دور تند همزن بزنید

مرحله 5: با تخم مرغ آخر وانیل را اضافه کنید

مرحله 6: پس شیر را اضافه و 2 دقیقه دیگر هم بزنید

مرحله 7: مخلوط آرد را در 3 مرحله اضافه و آرام مخلوط کنید

مرحله 8: نیمی از مایه کیک را در قالب ریخته و یکنواخت پخش کنید

مرحله 9: مقداری از زردآلوهای تکه تکه شده را روی مایه کیک بریزید و باقی مانده مایه کیک را روی آنها پخش کنید

مرحله 10: بقیه زردآلوهای نیمه شده را روی سطح کیک بچینید

مرحله 11: قالب را برای مدت 45 تا 60 دقیقه یا تا زمانی که خلال دندان تمیز از کیک خارح شود در فر قرار دهید

نکات مهم در تهیه کیک زردآلو با زردآلوی تازه

  • اندازه قالب کیک زردآلوی من 30*20 بود. شما می توانید از قالب گرد به قطر 25 سانتی متر هم استفاده کنید در قالب گرد به طبع تایم پخت یک مقدار طولانی تر خواهد شد که طبیعی است.
  • مقدار زرد آلو دلخواه می باشد می توان مقدار آن را کم یا زیاد کرد.
  • همه مواد را 1 ساعت قبل از یخچال خارج کنید تا به دمای محیط برسد .
  • بعد از پخت و سرد شدن می توانید روی کیک پودر قند به مقدار دلخواه بپاشید.
  • اگر فصل زردآلو نبود می توانید شلیل یا هلو را جایگزین زردآلو کنید.
  • مایه کیک سفت است این کاملا طبیعی است چون خاصیت کیک هایی که بر اساس پایه کره و میوه ای است این گونه باید باشد.

اگر تمام نکات را رعایت کنید یک کیک زردآلوی بی نظیر با طعم عالی خواهید داشت.

نوش جان

نظرات: (۰) هیچ نظری هنوز ثبت نشده است
ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی

معرفی کوتاه

یک دانش مکانی برای نوشتن مطالب مفید

قوانین و مقررات

محتوای دلخواه شما

تماس با ما

  • تماس با نویسندگان یک دانش