-
۱۷۷۰
پیشنهاد ویژه این هفته 1دانش: دسر زعفرونی خوشمزه
اگر طعم بستنی زعفرانی را دوست دارید به احتمال خیلی زیاد عاشق طعم این دسر زعفرونی خوشمزه می شوید.
دسر زعفرونی خیلی راحت و آسون قابل تهیه است و می توانید از آن به عنوان پیش غذا و یا برای وعده ی صبحانه و عصرانه استفاده کنید. در ادامه مواد لازم و طرز تهیه دسر زعفرانی را با هم می بینیم امیدواریم خوشتان بیاید.
همچنین بخوانید: طرز تهیه دسر بیسکوئیتی
مواد لازم برای تهیه دسر زعفرانی
- شیر: 3 پیمانه
- شکر: 1/2 پیمانه
- گلاب: 1/2پیمانه
- زعفران دمکرده غلیظ: به میزان لازم
- پودر ژلاتین: 4 قاشق غذاخوری
- آب: 1/2 پیمانه
- خامه صبحانه یا خامه قنادی: 200 گرم
طرز تهیه دسر زعفرونی
مرحله اول: شیر+شکر+گلاب+زعفران را با هم روی حرارت ملایم قرار دهید در حدی که شکر حل شود.
مرحله دوم: سپس از روی حرارت برداشته و خامه را اضافه و مخلوط کنید.
مرحله سوم: ژلاتین و آب را با هم مخلوط و روی بخار کتری قرار دهید تا ژلاتین صاف و یکدست و در آب حل شود.
مرحله چهارم: ژلاتین را هم اضافه و سریع هم بزنید تا مخلوط شود.
مرحله پنجم: قالب را با کمی روغن چرب و مایه دسر را در قالب بریزید و در یخچال برای 4 تا 6 ساعت قراب دهید تا ببندد. سپس دور تا دور دسر را از قالب جدا و در ظرف سرو برگردانید.
نکات مهم تهیه دسر زعفرانی
1. برای درست کردن دسر زعفرونی میتوانید از خامه صبحانه استفاده کنید ولی به نظر من با خامه قنادی فرم گرفته خیلی خوش طعم تر میشه.
2. قالب من پلاستیکی هست. کافیه با کمی روغن همه زوایای قالب رو چرب کنید و مواد دسر رو در قالب بریزید.
3. ترجیحا 6 ساعت دسر در قالب بمونه تا کاملا ببنده و بعد به راحتی اطراف دسر رو از قالب جدا کنید و در ظرف سرو برگردونید اگه از خامه صبحانه استفاده کردید میزان شکر را بنا به ذائقه میتونید بیشتر کنید.
4. من 200 گرم خامه قنادی و نصف پیمانه شکر استفاده کردم.
پشنهاد می کنم این دسر زعفرونی خوشمزه رو حتما درست کنید مزه مشابه بستنی زعفرونی دارد.
با تشکر از مونای عزیز برای ارسال عکس ها