يكشنبه, ۴ آذر ۱۴۰۳، ۰۹:۳۲ ق.ظ

آشپزی، سبک زندگی،دانستنی ها

زندگی واقعا ساده است، ما اصرار داریم آن را پیچیده کنیم «کنفسیوس »

پیراشکی کم شیرین با طعم فوق العاده

  • ۱۲۸۸

پیراشکی یک شیرینی پرطرفدار به خصوص در بین بچه ها می باشد. در این نوشته قصد داریم طرز تهیه پیراشکی کم شیرین را به شما آموزش دهیم. دستور این پیراشکی بارها تست شده و دارای شیرینی ملایم و مطلوبی است و پف خوبی هم دارد. پیشنهاد می کنم یک بار آن را در منزل تهیه کنید و از طعم فوق العاده آن لذت ببرید.

پیراشکی هایی که بیرون از خانه تهیه می شوند اغلب خیلی شیرین و روغنی هستند و ممکن است سلامتی شما را به خطر بیندازند و یا باعث اضافه وزن شما شوند بنابراین زیاد خوردن آن ها توصیه نمی شود.

با ما همراه باشید تا دستور پخت پیراشکی کم شیرین را با هم دنبال کنیم:

مواد لازم برای تهیه پیراشکی کم شیرین

آرد نول: 500 گرم - تقریبا 5 پیمانه

خمیر مایه فوری: 7 گرم - 1 قاشق سوپ خوری

شکر: 40 گرم - یک سوم پیمانه

آب ولرم: یک چهارم پیمانه

شیر: 1 پیمانه

تخم مرغ: 2 عدد

روغن مایع یا کره: یک چهارم پیمانه

وانیل: یک چهارم قاشق چایخوری

پیراشکی با شیرینی کم

طرز تهیه پیراشکی کم شیرین

  • اولین مرحله برای درست کردن پیراشکی کم شیرین عمل آوردن خمیر مایه آن است. برای این کار یک قاشق غذاخوری شکر را در یک چهارم پیمانه آب ولرم حل می کنیم و خمیر مایه را روی آن می ریزیم و فقط یک دور هم می زنیم. ظرف را در جایی گرم و تاریک بگذارید و ده دقیقه صبر کنید تا خمیر مایه پف کرده و عمل بیاید.
  • تخم مرغ ها + روغن مایع یا کره  + شکر + وانیل + شیر ولرم را با هم در ظرفی ریخته و با هم زن می زنیم تا یکدست شوند.
  • خمیر مایه را به مواد اضافه می کنیم و سپس آرد را الک کرده و در دو مرحله به مواد داخل ظرف اضافه کرده و با یک قاشق چوبی یا لیسک مواد را هم می زنیم.
  • خمیر حاصل را به مدت ده دقیقه با دست ورز می دهیم اگر چسبنده بود به آن مقداری آرد اضافه کنید. سپس روی خمیر را با یک پارچه تمیز بپوشانید و در محل گرمی قرار دهید تا حجم ان دو برابر شود.

پیراشکی کم شیرین

به اندازه دلخواه از خمیر بردارید و به شکل دایره های بزرگ درست کنید. دایره هایی که درست کرده اید دوباره نیاز به نیم ساعت استراحت دارند. بنابراین روی آن ها را بپوشانید و بعد از نیم ساعت با دست به اندازه دلخواه درآورده و وسط آن را خالی کنید و در روغن روی شعله ملایم سرخ کنید.

بعد از اینکه دو طرف آن سرخ شد می توانید با دستمال مخصوص روغن اضافی آن را بگیرید و روی آن مقداری شکر بپاشید.

برای تزئین پیراشکی کم شیرین می توانید از شکلات آب شده و تراپه های رنگی هم استفاده نمایید.

امیدواریم پیراشکی کم شیرین را درست کنید و از طعم فوق العاده آن لذت ببرید.

نظرات: (۰) هیچ نظری هنوز ثبت نشده است
ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی

معرفی کوتاه

یک دانش مکانی برای نوشتن مطالب مفید

قوانین و مقررات

محتوای دلخواه شما

تماس با ما

  • تماس با نویسندگان یک دانش