-
۱۸۲۷
کیک هویج یکی از کیک های پر طرفدار می باشد که به خصوص در کافه ها و کافی شاپ ها بسیار سرو می شود. طرز تهیه کیک هویج بسیار آسان است و شما می توانید با صرف کمی وقت آن را به راحتی در منزل تهیه کنید. در این مقاله تجربه خودم در درست کردن کیک هویج خانگی را برایتان آورده ام که امیدوارم مفید باشد.
مواد لازم برای تهیه کیک هویج
- آرد: ۲ پیمانه
- شکر: 1 پیمانه
- تخم مرغ: 4 عدد
- هویج رنده شده: 2 پیمانه
- روغن مایع: 3/4 پیمانه
- وانیل: 2 قاشق چایخوری
- دارچین: 2 قاشق چایخوری
- بیکینگ پودر: 1و نیم قاشق چایخوری
- مغز گردو: نصف پیمانه
طرز تهیه کیک هویج
1. تخم مرغ، شکر و وانیل را با همزن می زنیم تا رنگ آن تغییر کند.
2. روغن را اضافه می کنیم و دوباره با هم زن میزنیم.
3. آرد، دارچین و بیکینگ پودر را با هم مخلوط و الک می کنیم و کم کم به تخم مرغ ها اضافه می کنیم.
4. هویج رنده شده و گردوی خرد شده را به مخلوط اضافه می کنیم و با لیسک مواد را به صورت دورانی مخلوط می کنیم تا یکدست شود.
5. کف قالب را چرب و آرد پاشی می کنیم و مایه را میریزیم و در فر با دمای 180 که یک ربع زودتر روشن کرده ایم به مدت 45 دقیقه قرار می دهیم.