-
۲۱۴۳
طرز تهیه سالاد سزار
سالاد سزار از سالاد های پرطرفداری است که طعم فوق العاده ای دارد و به سادگی قابل تهیه است. مخترع این سالاد ایتالیایی ها هستند. پیشنهاد می کنم حتما یک بارآن را درست کنید و طعم فوق العاده آن را امتحان کنید.
مواد لازم برای تهیه سالاد سزار:
-
کاهو: یک بوته
-
سینه مرغ: یک عدد
-
نان تست: ۷-۵ ورق
مواد لازم برای تهیه سس سالاد سزار:
-
سس مایونز: ۲ قاشق غذاخوری
-
لیمو ترش: نصف عدد
-
روغن زیتون: ۱ قاشق غذاخوری
-
پنیرپارمزان: ۲ قاشق غذاخوری
-
سیر: ۲حبه
-
سس ووسترشر(Worcester): یک قاشق غذاخوری
-
سس خردل: ۱ قاشق غذاخوری
-
نمک و فلفل سیاه
طرز تهیه و سروسالاد سزار:
کاهو را به قطعات درشت خرد می کنیم. سینه مرغ را فیله کرده و در ماهیتابه با روغن کم گریل می کنیم. نان تست را به قطعات مربعی یک سانت در یک سانت خرد کرده و در ماهیتابه با کمی روغن زیتون و سیر رنده شده به مدت دو دقیقه تفت می دهیم.
در ظرف سرو سالاد سزاربه ترتیب کاهو- سس سالاد سزار- مرغ گریل شده- نان تست تفت داده شده را اضافه می کنیم و روی آن ها کمی پودر پنیر پارمزان می پاشیم. به همین راحتی سالاد سزار شما آماده است.
نکات تکمیلی در تهیه سالاد سزار:
- لبه های نان تست را با چاقو یا قیچی جدا کنید.
- برای طعم دادن به مرغ می توانید از سیر و فلف سیاه استفاده کنید.
- سس سالاد سزاربه روش های مختلفی تهیه می شود.
- مواد اولیه این سالاد برای 4 الی 5 نفر مناسب است.